Om Delta Rengøring

Delta Rengøring leverer rengøring og tilknyttede ydelser af høj kvalitet til alle virksomheder. Delta Rengøring blev stiftet i 1998 af Kim Skourup, der har en fortid som planlægger i rengøringsbranchen.

Kim Skourup, fortæller om NIR-rengøring

Stabilitet, kvalitet, ansvarlighed, tryghed

Delta Rengøring leverer altid rengøring i en høj hygiejnisk standard, og så er vi specialister i at matche de rigtige medarbejdere til vores kunder.

Vi baserer vores værdier på:
Stabilitet, kvalitet, ansvarlighed, tryghed.

  • Stabilitet: samme medarbejdere – samme klinik
  • Kvalitet: forventning – rengøring – lovgivning  
  • Ansvarlighed: uddannede – troværdige – miljøbevidste  
  • Tryghed: nærvær – kommunikation – arbejdsmiljø

Alle vores medarbejdere arbejder ud fra disse fire bærende værdier. Det betyder bl.a., at vi tilstræber længerevarende ansættelsesforhold, at vi holder os opdaterede med udviklingen indenfor nye produkter og rengøringsstandarder, og at vi værner om miljøet.

Vi er specialiserede i NIR-rengøring af bl.a. læge- og tandlægeklinikker, sundhedshuse samt tandteknikklinikker, og vi leverer løsninger, som lever op til de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR).

 

Læs mere her om rengøring efter NIR-rengøring

Kontakt os

God kundekontakt er hjertet i vores virksomhed. 

Hos Delta Rengøring vægter vi kontakten til vores kunder højt. Vi er altid klar til at svare på spørgsmål eller fortælle mere om mulighederne for optimale rengøringsløsninger i netop jeres klinik.

Adresse

Teglvej 1, 4990 Sakskkøbing 

E-mail:

Telefon:

Find os på: