Undervisning

Delta Rengøring tilbyder NIR-rengøring til klinikker i hele Danmark – kontakt os, så finder vi en løsning til jeres behov.

Landsdækkende NIR-rengøring indenfor sundhedsområdet

Delta Rengøring tilbyder NIR-rengøring til klinikker i hele Danmark – kontakt os, så finder vi en løsning til jeres behov.

Vores medarbejdere besidder en høj faglighed og er godt rustede til at løse de aftalte opgaver i klinikken. Alle medarbejdere har selvfølgelig rene straffeattester.

I Delta Rengøring giver vi vores medarbejdere et stort medansvar, så de føler ejerskab over opgaverne. Alle medarbejdere kommer fra nærområdet af jeres virksomhed. Jeres faste rengøringsteam koordinerer selv vagter og afløser hinanden ved fravær. I undgår derved mange forskellige afløsere i klinikken.

For at sikre et godt samarbejde, præsenterer vi altid den nye medarbejder for jer. Er kemien der ikke, vælger vi en anden medarbejder til opgaven.

Vi sætter en ære i at sikre klar og ukompliceret kommunikation mellem vores kunder og medarbejdere. Derfor taler alle medarbejdere, uanset etnicitet, dansk.

Fleksibilitet og optimalt rengøringsbudget

Hos Delta Rengøring leverer vi ikke bare standardløsninger. Hver klinik har sine egne krav og behov, og det gør vi alt for at imødekomme.

Vi tilrettelægger rengøringen med udgangspunkt i jeres behov, så aftalte resultater og hygiejnekrav overholdes i klinikkens forskellige områder. På den måde bevarer vi en fast kvalitet af servicen og sikrer, at budgettet for rengøringen udnyttes optimalt.

Hos Delta Rengøring får I:

  • Skræddersyet rengøring efter jeres behov
  • Enkel og overskuelig serviceaftale
  • Fleksibilitet, der giver optimal udnyttelse af rengøringsbudgettet

Kontakt os

God kundekontakt er hjertet i vores virksomhed. 

Hos Delta Rengøring vægter vi kontakten til vores kunder højt. Vi er altid klar til at svare på spørgsmål eller fortælle mere om mulighederne for optimale rengøringsløsninger i netop jeres klinik.

Adresse

Teglvej 1, 4990 Sakskkøbing 

E-mail:

Telefon:

Find os på: